sunati-ne
sunati-ne
                               

                                           Luni - Sambata 8:00 - 22:00

                             Ne puteti contacta pe WhatsApp si Viber - WE SPEAK ENGLISH ALSO@ SPEAKING HUNGARIAN

  Transport manipulare marfa, mobila, moloz, deseuri costructii, bagaje, cutii, saci, electrocasnice, obiecte personale, materiale constructii, resturi vegetale in Cluj-Napoca, zona metropolitana judetul Cluj

  •        Firmă de transport manipulare marfă, mobilă, bunuri, mobilier, bagaje, cutii, saci, pachete, colete, aparatura,  electrocasnice, profile, electrice, electronice, parchet, fier vechi, faianta, gresie, televizoare, hartie, cartoane, rafturi, masini de spalat, saltele, tigle, lemne, geamuri, usi, resturi vegetale, calorifere, canapele, coltare, fier beton, tamplarie, cabina de dus, combine frigorifice, paturi, tevi, trolere, geamantane, valize, genti, plasa sudata, caramizi, placi de rigips, pavaje, pavale, borduri, bca, boltari,  zapada, cazi de baie, scanduri, crengi, frunze, biciclete, motociclete, calculoatoare, copiatoare, imprimante, covoare, frigidere, obiecte sanitare ,  ATV-uri, scutere, materiale de constructii,  deseuri și moloz în Cluj,  cu autoutilitare de 3.5 t, de toate dimensiunile, la cele mai mici prețuri! Transport orice cu dubă închisă în CLUJ, respectiv național și internațional! Transport basculabil și Taxi marfă în Cluj-Napoca! Transport manipulare pat , canapea, fotoliu, coltar ieftin in Cluj si zona Metropolitana

 Servicii de transport marfă  cu dube închise în Cluj, respectiv național și internațional, la prețuri imbatabile! Transportăm aproape orice cu autoutilitare de 3.5 t! Asigurăm transportarea pieselor de mobilier sau a materialelor de construcții de la magazinul de unde au fost cumpărate până la ușa ta! Asigurăm personal pentru transportul/manipularea pieselor de mobilier , pachetelor, bunurilor, coletelor, cutiilor, bagajelor sau a materialelor de construcții din fața blocului până la apartament! Mutări manipulare de mobilă, mobilier, aproape orice la preturi mici! Transport si manipulare moloz, deșeuri de orice fel în Cluj, cu autoutilitare de 3.5 t, închise sau basculabile, la prețuri mici!  Cu parcul auto care ne stă la dispoziție putem răspunde solicitărilor în cel mai scurt timp! 

           Vă stăm la dispoziție prin serviciul de transport marfă, cu o gamă variată de autoutilitare și camioane ce au o capacitate de la 1 tonă până la 3,5 tone util și de la 8 mc până la 20 mc. Transport resturi vegetale cu autoutilitare basculabile, la  preturi imbatabile! Firmă de transport marfă cu prețuri mici. 

  Transport manipulare mobila mobilier vechi, de asemenea avem Servicii de Mutări, mutare, relocare, relocari mobilă, mobilier, corpuri, bagaje, lucruri , saltele, paturi, bunuri, obiecte, cutii, saci, coltare, saltele, recamier, piane, electrocasnice, pachete, colete, geamantane, trolere, valize, genti, aparatura, electrice, electronice.

                Chiar mai mult, reorganizare mobilier in apartamente, garsoniere, case, birouri, sedii firme, spatii comerciale, locuinte. Prin urmare urcam si materiale de constructii, paturi, canapele, coltare, corpuri la orice la etaj din blocuri! Asiguram transportul si  manipularea corpurilor, pieselor de mobilier, materialelor de constructii sau a  mărfii de la magazinul de unde au fost cumpărate până la ușa ta. Apropo, evacuare lucruri inutilizabile, obiecte defecte, stricate la preturi mici. De asemenea, debarasare mobila veche grea, invechita, rea, demodata, masiva. Transport manipulare debarasare calorifere din fonta.