sunati-ne

 

Servicii complete de mutare la prețuri mici! Mutări, relocări locuințe, birouri în Cluj. Transport mobilă, mobilier, electrocasnice, cutii, saci, bagaje și lucruri personale la prețuri accesibile! Mutăm și transportăm orice în Cluj, la prețuri mici!

 

         Te ajutăm cu reorganizarea mobilierului din locuință! Montaj de mobilier nou în Cluj la prețuri avantajoase! Asigurăm personal pentru transportul/manipularea pieselor de mobilier sau a materialelor de construcții din fața blocului până la apartament! Transport mobilă, mobilier în Cluj, respectiv național și internațional, la preturi accesibile!

      Debarasare, aruncare , ridicare, evacuare , golire, eliberare, mobila, moloz, deșeuri, electrocasnice,  aproape orice, la preturi mici!

           Asigurăm înfolierea pieselor de mobilier cu materiale de protecție în mod gratuit! Cele mai ieftine servicii de mutare canapele, paturi, saltele, fotolii, colțare, bagaje, saci, cutii, efecte personale, mașină de spălat, frigidere, electronice și electrice! Depozitare mobilă, mobilier!

           Servicii de relocare sedii firme, precum și servicii de mutare mobilier și lucruri personale. Mutări de birouri și locuințe! Debarasare mobilă veche, electrocasnice, moloz  din locuințe, garsoniere și apartamente, la preturi mici. Mutarea este percepută ca o activitate stresantă, de aceea Trans Cluj vine în ajutorul dumneavoastră cu mutări în cel mai scurt timp și fără distrugeri. Servicii de transport și mutare bagaje, la prețuri mici, în Cluj, Florești, Apahida, Dezmir, Feleac și Baciu!

 

 

Costul serviciilor noastre este decent, mutarea se face cu mare grijă față de bunurile dumneavoastră, iar autovehiculele se aleg în funcție de volumul mobilierului.

Pentru mutări, relocări sedii firme, ale căror preț nu poate fi stabilit prin telefon, ne deplasam gratuit pentru a vă putea face o ofertă de preț.

Trans Cluj asigură și s

erviciile conexe mutării:

  • împachetare - despachetare
  • demontare - remontare
  • încărcare - descărcare
  • transport
  • plasarea mobilierului în încăperi, conform indicațiilor clientului

 

Va asiguram: MUTARI mobila, MUTARI electrocasnice, MUTARI pachete, MUTARI saci, MUTARI bagaje, MUTARI lucruri personale, MUTARI obiecte personale, MUTARI piane, MUTARI orice. Efectuam mutari locuinte, firme, mutari sedii, mutari mobila, debarasare mobila, debarasare moloz, mutari mobilier, mutari mobila Cluj, transport Cluj, transport mobila, relocari firme, relocari mobila, relocari sedii, relocari locuinte, transport mobila Cluj, mobila la comanda suntem la dipozitia dvs. oriunde, oricand! Garantam servicii de calitate superioara la cele mai mici preturi din Cluj! Mutari electrocasnice, mobila, saci, cutii, orice bunuri la cele mai mici preturi de pe piata, insa la cele mai inalte standarde de pe piata. Bunurile/Mobilierul Dumneavoastra vor fi impachetate de catre noi pentru a ajunge in siguranta la destinatia dorita, fara ca acestea sa fie deteriorate. MUTARE mobila in siguranta si rapid. SERVICII complete de mutare MOBILA. SERVICII de mutare LUCRURI PERSONALE, OBIECTE PERSONALE, MUTARE electrocasnice, MUTARE bagaje, MUTARE orice mobilier de tip: SALTEA, PAT, COLTAR, FOTOLII, CUTII, SCAUNE, MESE, BIROURI, SACI, ARAGAZE, FRIGIDERE, TABLOURI, MASINI DE SPALAT, PIANE, ORICE la preturi mici!

 

Mutare mobila CLUJ, transport mobila CLUJ, firma de mutari CLUJ, mutari CLUJ ieftin relocare mobila CLUJ, servicii mutari mobilier CLUJ, relocari CLUJ catre CLUJ, transport marfa CLUJ, transport national CLUJ, mutari internationale CLUJ, mutare ieftina CLUJ, mutari mobila CLUJ

 

 

      Asigurăm transportarea pieselor de mobilier sau materialelor de construcții de la magazinul de unde au fost cumpărate până la ușa ta!

Preturile oferite de reprezentantul nostru sunt preturi exacte, calculate pe baza informațiilor furnizate de client telefonic sau pe e-mail. Acestea nu se modifica decât în cazul în care apar modificări în plus sau în minus la inventarul pe baza căruia s-a întocmit oferta inițială.

Clienții fideli beneficiază de reduceri de minim 10% din valoarea totală a mutării, în funcție de frecvența cu care apelează la serviciile noastre! În 90% din cazuri mutările sunt finalizate în aceeași zi, o garsoniera sau un apartament cu 2-3 camere putând fi mutate complet în 6-8 ore. Poziționarea mobilei la locuința clientului este gratuit!

 

mutari mobila cluj

 

ASIGURĂM ÎN MOD GRATUIT CONSULTANȚĂ DE SPECIALITATE PENTRU ORICE TIP DE MUTARE ȘI DEBARASARE!

       Asigurăm transportul și montajul mobi

lierului achiziționat de la diverse magazine de profil!

         Autoutilitarele și camioanele dotate corespunzător sunt folosite exclusiv pentru transport mobilă, astfel încât bunurile dumneavoastră să ajungă în siguranță, protejate și în cele mai bune condiții la destinație.

Daca optați pentru serviciile de transport mobilă cu încărcare și descărcare, echipele de lucru se vor ocupa de aranjarea obiectelor în spațiul mașinii.

Efectuam mutări internaționale asigurând transport de marfă generală, mobilier, obiecte personale, relocări internaționale în și din toate statele Uniunii Europene. Pentru birouri, calculatoare, obiecte fra

gile și celelalte piese de mobilier asigurăm împachetare și transport în cele mai bune condiții.

Lăsați în grija noastră toate activitățile stresante și obositoare și bucurați-vă de nouă locuință sau de noul sediu!

      Oferim servicii specializate de asamblare mobilă și poziționare în cadrul apartamentului / casei tale

Oferim servicii specializate de asamblare mobilă împachetata Dedeman, IKEA, Praktiker, Jysk, E-mag și orice alt tip de mobilier: - Montaj și asamblare mobilă la comandă - Montare mobilă de bucătărie - Suspendare corpuri mobilă de bucătărie, - Debitare / decupare blat și polițe - Instalare incorporabile: mașini de spălat vase, chiuvete, baterii - Montaj mobilă de sufragerie - Montare canapele extensibile și fixe - Montaj mobilă dormitor: șifoniere, paturi, noptiere - Montaj corpuri suspendate, cuiere, polițe, biblioteci, mobilier baie.

Servicii de instalare

O casa de locuit sau un spațiu comercial nu înseamnă doar mobilă, de

aceea ne-am gândit să vă venim în ajutor cu următoarele servicii de instalare:

  • instalare hotă
  • instalare mașină de spălat rufe, mașină de spălat vase.
  • instalare chiuvetă, plită, cuptor.
  • instalare corpuri de iluminat

Avem sediul în Cluj, desfășurăm activitate naționala și internațională

Avem sediul central în Cluj-Napoca, însă ne desfășurăm activitatea atât în țară cât și internațional. Experiența ne recomanda pentru activități cu locații diverse.

36002973 1024779351012231 7335276290087321600 n

0741 653 334