Debarasare-transport-reciclare-preluare-ridicare-mobila-veche-Cluj-Floresti

Buna ziua! Îţi mulţumim că ai luat legătura cu noi!

Program: Luni-Vineri 8-20 Sambata 8-13.

Debarasare mobila veche, vechituri. Scrieti-ne pe whatsapp sau sms cum putem sa va ajutam. Trimiteti poze pe WhatsApp  cu mobila veche, lucrurile reciclabile de care vreti sa va scapati, mentionand etajul si localitatea sau alte detalii daca sunt.  

Vizitati pagina de facebook!

Servicii de transport si manipulare marfa, mobila veche, bagaje, cutii, saci, materiale constructii in CLUJ  si zona metropolitana. Sfaturi despre debarasare reusita si eficienta!

Transport dulap vechi. Debarasare dulapuri vechi Cluj. Manipulare electrocasnice. Manipulare materiale constructii. Manipulare mobilier. Manipulare lucruri personale. Manipulare frigider. Manipulare masina de spalat, aragaz, televizor. Manipulare canapea veche, saltele vechi Cluj. Evacuare lucruri inutilizabile, vechituri, obiecte defecte, stricate din pivnita casa .

Firma TRANSCLUJ – Servicii de manipulare marfa, manipulare mobila veche, deseuri constructii reciclabile.

Va multumim ca ati ales serviciile noastre de manipulare, debarasare mobila veche si colectare deseuri constructii din apartamente, orice spatii! Primul pas: Va rugam trimiteti-ne poze pe Whatsapp cu mobila veche, obiectele, deseurile doar reciclabile de care vreti sa va scapati (mobila veche, piese de mobilier vechi, vechituri,  deseuri constructii, resturi vegetale, electrocasnice vechi) mentionand etajul si localitatea ! O sa va trimitem in cel m-ai scurt timp o oferta de pret! Al doilea pas: daca sunteti de acord cu pretul venim si va debarasam lucrurile! Mai intai va facem o programare! Cel mai important si primul lucru! In continuare noi ne ocupam de tot ( transport, manipulare). Important! se ridica doar deseuri reciclabile care se preiau la centrele de reciclare sau groapa de gunoi al orasului. In cele din urma o sa faceti plata cash sau prin banca!  Speram sa fiti multumiti in totalitate de serviciile noastre de debarasare mobila veche. In continuare daca aveti de transportat marfa,  mutat lucruri sau numai de manipulare avem rugamintea sa ne suna-ti sa vedem cum putem sa va ajutam! Multumim pentru intelegere. 

Manipulare marfa-mobila, manipulare materiale constructii . Reorganizare mobilier in apartamente, garsoniere, case, birouri, sedii firme, spatii comerciale, locuinte. 

Demontare remontare mobila

Manipulare, transport mobilă / mobilier , materiale de construcii. Manipulare bagaje, saci, cutii, pachete, colete, haine, electrocasnice, trolere, geamantane. Manipulari genti, valize, paturi, coltare, canapele , congelatoare, frigidere, calorifere, crengi, frunze, televizoare, parchet laminat, copiatoare, imprimante, saltele, tigle, boltari, bca, corpuri, obiecte sanitare, lada frigorifica, combina frigorifica, masini de spalat, masini de spalat vase, dulapuri, comode, resturi vegetale, electrice, electronice, marfă , deseuri constructii, deseuri, faianta, gresie, orice în Cluj, Dezmir, Apahida, Feleacu, Florești, Chinteni și Baciu. Transport, mutare, manipulare mobila de bucatarie, mobila de hol, mobila de dormitor, mobila de living, mobila de sufragerie, dressinguri, sifoniere la preturi mici. Asigurăm hamali pentru manipulare cu experiență și serioși, la preturi mici! Servicii de aruncare-debarasare, manipulare a mobilei, molozului, deseurilor, vechiturilor și a electrocasnicelor vechi  din locuințe, apartamente, garsoniere, case, garaje, balcoane, mansarde, subsoluri, gradini, curti, spatii, birouri, hale, magazine, centre comerciale, institutii, companii , restaurante, baruri, cluburi, blocuri, terenuri, parcuri !  Mutări mobilă, mobilier în Cluj! Transportăm și manipulăm deșeuri, resturi vegetale din grădini, la cele mai mici prețuri! Debarasam mobilierul uzat, invechita, depasita, rupt, degradat, nedorit, distrus, ars partial. Ridicam mobila nefolositoare, neutilizabila, desfacuta, dezmembrata . 


 

 

Asiguram manipularea corpurilor, pieselor de mobilier sau mărfii de la magazinul de unde au fost cumpărate până la ușa ta(in apartament, casa, garsoniera, locuinta)! Asigurăm transportarea pieselor de mobilier sau a materialelor de construcții de la magazinul de unde au fost cumpărate până la ușa ta ( orice etaj)! Asigurăm personal-hamali salahori pentru transportul/manipularea pieselor de mobilier sau a materialelor de construcții, valizelor, gentilor,  din fata blocului până la apartament! Urcam materiale de constructii, paturi, canapele, coltare, corpuri la orice la etaj din blocuri!