sunati-ne

Manipulare, transport mobilă / mobilier și marfă în Cluj, Dezmir, Apahida, Feleac, Florești și Baciu. Asigurăm hamali cu experiență și serioși, la preturi mici! Servicii de aruncare-debarasare, manipulare a mobilei, molozului și a electrocasnicelor din locuințe !  Mutări mobilă, mobilier în Cluj! Transportăm și manipulăm deșeuri, resturi vegetale din grădini, la cele mai mici prețuri!

Servicii de manipulare marfă și mobilă, mobilier.

0741 653 334

Manipularea este perceputa ca o activitate grea, de aceea Trans Cluj vine în ajutorul dumneavoastră cu servicii de manipulare marfă, mobilă, mobilier, deșeuri vegetale, hârtie, cartoane, fier vechi, electrocasnice, bagaje, orice, la prețuri mici.

Costul serviciilor noastre este decent, manipularea se face cu mare grijă față de bunurile dumneavoastră, iar mașinile se aleg în funcție de volumul mărfii sau mobilei / mobilierului.

Pentru manipulări ale căror preț nu poate fi stabilit prin telefon, ne deplasam gratuit pentru a vă putea face o ofertă de preț.

Trans Cluj asigură și serviciile conexe manipulării:

  • împachetare - despachetare
  • demontare - remontare
  • încărcare - descărcare
  • transport
  • plasarea mobilierului în încăperi, conform indicațiilor clientului

    Asiguram manipularea pieselor de mobilier sau mărfii de la magazinul de unde au fost cumpărate până la ușa ta! Asigurăm transportarea pieselor de mobilier sau a materialelor de construcții de la magazinul de unde au fost cumpărate până la ușa ta! Asigurăm personal pentru transportul/manipularea pieselor de mobilier sau a materialelor de construcții din fata blocului până la apartament!

Preturile oferite de reprezentantul nostru sunt preturi exacte, calculate pe baza informațiilor furnizate de client telefonic sau pe e-mail. Acestea nu se modifica decât în cazul în care apar modificări în plus sau în minus la inventarul pe baza căruia s-a întocmit oferta inițială.

Clienții fideli beneficiază de reduceri de minim 10% din valoarea totală a mutării, în funcție de frecvența cu care apelează la serviciile noastre! În 90% din cazuri mutările sunt finalizate în aceeași zi, o garsoniera sau un apartament cu 2-3 camere putând fi mutate complet în 6-8 ore.

      Asigurăm manipularea, montajul, poziționarea în cadrul casei, apartamentului a mobilierului achiziționat de la diverse magazine de profil! Te ajutăm cu reorganizarea mobilierului din apartament! Asigurăm manipularea resturilor vegetale din grădini!

Autoutilitarele și camioanele dotate corespunzător sunt folosite exclusiv pentru transport mobilă, astfel încât bunurile dumneavoastră să ajungă în siguranță, protejate și în cele mai bune condiții la destinație.

Dacă optați pentru serviciile de manipulare mobilă / mobilier sau marfă cu încărcare și descărcare, echipele de lucru se vor ocupa de aranjarea obiectelor în spațiul mașinii.

Efectuam manipulări internaționale asigurând transport de marfă generală, mobilier, obiecte personale, relocări internaționale în și din toate statele Uniunii Europene. Pentru birouri, calculatoare, obiecte fragile și celelalte piese de mobilier asigurăm împachetare și transport în cele mai bune condiții.

ASIGURĂM ÎN MOD GRATUIT CONSULTANȚĂ DE SPECIALITATE PENTRU ORICE TIP DE MUTARE ȘI DEBARASARE!

Lăsați în grija noastră toate activitățile stresante și obositoare și bucurați-vă de nouă locuință sau de noul sediu!

Avem sediul în Cluj, desfășurăm activitate naționala și internațională

Avem sediul central în Cluj-Napoca, însă ne desfășurăm activitatea atât în țară cât și internațional. Experiența ne recomanda pentru activități cu locații diverse.

0741 653 334